Prvenstvo Zagreba počelo je zlatno.

Nedjelja je, 23.3.2014.

Zahvala našim navijačima u publici koji su nas zduđno bodrili

Za Erik Šopera i Dominik Džajkića Zagreb je danas bio premali. Na putu do finala iako svaki sa svojim dišnim ili probavnim problemima pobjeđuju svoje konkurente Šturlića, Jurkovića Parlova i druge te dolazi do zagrebačkog El Clasica. michael kors d 1210 earrings Dominik osvaja srebrnu medalju. Erik je zlatni a mama još dolazi k svijesti.

Filip Maroši nakon 3. mjesta na međunarodnom GRAND PRIX-u u Samoboru i 2. mjesta u Ivanić Gradu „buknuo“ je u Zagrebu i osvojio zlatnu medalju u kategoiji učenici.

I kako sad od pojedinačnih prvaka ne očekivati da ekipno budu zlatni. Ekipa u sastavu Erik Šoper, Filip Maroši i Dominik Džajkića ne dozvoljava iznenađenje

Dečki su zlatni. monster beats diamond earbuds

Dolaze cure.

Nika Vidović ne nudi nikakvu napetost iako je tek ušla u kategoriju mlađih kadetkinja. Nema koeficijenta na kladionicama. Prvakinja je Zagreba.

Cure u sastavu Karla Kijac, ArijanaVikić i Nika Vidović kao već uigrana ekipa osvajaju petu zlatnu medalju u kategoriji mlađe kadetkinje.

Petar Maroši pobjeđuje u prvom kolu. U drugom kolu Bruno Frempetić je bolji i dolazi do finala. michael kors card holder c 1004 Petar kroz repasaž osvaja brončanu medalju u mlađim kadetima.

Juniorka Kristina Vuković pobjeđuje u prvom kolu. U drugom je bolja Tabain Zrinka. Kroz repasaž ne uspijeva u borbi za treće mjesto. Školske obaveze i nemogučnost  redovitog treniranja uzelo je svoj danak. Obzirom na ove okolnosti ovo je dobar rezultat.

Čestitke svima i natjecateljima, roditeljima i navijačima. nfl jerseys reddit for sale near me